آموزش شنا کرال سینه و کرال پشت آنقدر هم که فکر می کنید سخت نیست، کافیست همت کنید و تا آخر مقاله همراهمان باشید. اگر میخواهید آموزش شنا کرال سینه و کرال پشت را به بهترین شکل ممکن یاد بگیرید، باید وضعیت قرارگیری خود را در آب تمرین کنید. یادگیری بسیاری از مهارتها مانند چرخش و ایستادن در یک خط مستقیم به شما کمک میکند شنا را یاد بگیرید و با کمی تمرین به راحتی میتوانید طول استخر را شنا کنید یا شناور بمانید.
در این مقاله تصمیم گرفتیم با آموزش شنا کرال سینه و کرال پشت در خدمت شما باشیم؛ بنابراین، اگر علاقه مند به یادگیری شنا هستید، این آموزش را تا انتها دنبال کنید.
آموزش شنا کرال سینه
هنگام آموزش شنا به مبتدیان، شنای سینه معمولاً اولین نوع شنا است که به افراد آموزش داده میشود. هم به دلیل اهمیت این مدل شنا و هم به دلیل ماهیت اولیه حرکات آن. البته ناگفته نماند که حرکات در این شنا نسبت به سایر مدلها راحتتر است.
در آموزش شنا کرال سینه و کرال پشت، شنای سینه امروزه بیش از هر شنای دیگری رواج دارد و بیشتر شناگران با آن آشنا هستند.
تمرین شنای کرال سینه بهتر است از تمرین ضربات پا در این شنا شروع شود و برای این کار لبه استخر بنشینید و دستان خود را پشت بدن روی زمین قرار دهید و پاهای خود را صاف بلند کرده و دراز کنید. در این حالت، با دراز نگه داشتن انگشتان پا و صاف نگه داشتن زانوها، سعی کنید به آرامی پاهای خود را روی هم قرار دهید و به طور متناوب پاهای خود را در آب حرکت دهید. لازم به ذکر است که در این مرحله حرکات پا باید به خوبی انجام میشود و پنجهها متمایل به داخل میشوند و آب روی سینه پا پخش میشود.
حتما بخوانید: چرا شنا یاد نمیگیرم
حرکت پا در کرال سینه
در حرکت کرال رو به جلو، پاها کشیده میشوند و باید سعی کنید نوک انگشتان پا را هم بکشید تا حرکت پاها بیشترین تاثیر را داشته باشد. سپس باید آب را با حرکت دادن پاهای خود به صورت ضربدری به سمت بالا و پایین حرکت دهید تا به سمت جلو حرکت کنید. توجه داشته باشید که باید سعی کنید به سطح آب ضربه بزنید و همچنین حرکات سریع انجام دهید و پاهای خود را بالا و پایین نکنید. حرکتهای کوچک اما سریع!
همچنین به خاطر داشته باشید که پاها نباید از هم دور باشند و تا زمانی که به یکدیگر برخورد نکنند باید به هم نزدیک باشند. در ابتدای تمرین میتوانید بدون حرکت دادن دستهایی که هنوز بالای آب هستند، این حرکت را تمرین کنید.
بیشتر بدانید: آموزش شنا در خشکی
حرکت دست در کرال سینه
در حرکت دست شنا ابتدا باید هر دو دست خود را به موازات بدن قرار دهید و جلوی سر به صورت کشیده انجام دهید. توجه داشته باشید که لازم نیست دستها از هم جدا شوند و برای تمرین میتوانید کف دستها را در طرف دیگر قرار دهید تا از هم جدا نشوند. پس از سر خوردن و حرکت چند فوتی، حرکت دست شروع میشود باید انگشتان خود را ببینید تا آب دوباره با فشار بیشتری حرکت کند.
سپس دست چپ خود را به عقب ازداخل آب بیرون میآورید و زمانی که دست به قسمت پایین بدن شما رسید، دست را از آب خارج کرده و به حالت اولیه خود برمی گردانید، سپس با دست دیگر نیز همین کار را انجام دهید.
آیا می دانید: رژیم غذایی شناگران
شماباید مطمئن شوید که یک حرکت دست کرال سینه را سریع انجام ندهید. دستی که آب را حرکت میدهد باید به حالت اولیه برگردد و دست دیگر را لمس کند تا دست دیگر حرکت کند. بسیاری از شناگران مبتدی این کار را انجام میدهند، زمانی که بازوی دیگر پشت بازوی چپ است و هنوز از آب خارج نشده است را حرکت میدهند و این واقعاً اشتباه است؛ زیرا تعادل شنا را به هم میزند و سرعت شنا را کاهش میدهد.
نفس گیری در کرال سینه
نفس کشیدن سختترین و مهمترین چیز در آموزش شنا کرال سینه و کرال پشت است، زیرا شناگران میتوانند نفس خود را برای چند ثانیه حبس کنند، اما پس از طی کردن چند متر باید دوباره نفس بکشند تا ادامه دهند. تنفس در شنای کرال سینه زمانی است که دست راست وارد آب میشود و آب را میچرخاند، لحظه ای که پشت بدن از آب خارج میشود، باید سر را به سمت راست چرخاند تا دهان خارج شود. آب را رها کنید و نفس بکشید.
برای آموزش شنا کلیک کنید.
توجه داشته باشید که روش صحیح نفس کشیدن زمانی است که وقتی دست چپ حرکت میکند، عمل بازدم در داخل آب از طریق بینی یا دهان انجام شود، و سعی کنید آب را به طور معمول حباب کنید تا وقتی دست راست شما حرکت میکند هوای ریه شما تقریباً خالی باشد تا بتوانید آن را با یک آب جدید جایگزین کنید؛ زیرا باید در کسری از ثانیه این کار را انجام دهید.
آموزش شنا کرال پشت
حرکت پاها در کرال پشت:
حرکت پاها در کرال پشت شبیه به حرکت پاهای کرال سینه است. حرکات پا کرال پشت نیز از سه مفصل مچ پا، زانو و ران صورت میگیرد و از نظر حرکتی و مکانیکی شبیه به حرکات پا در کرال سینه است. حرکت پاها در کرال پشت بیشتر باعث افقی نگه داشتن بدن روی آب میشود. شرط اجرای صحیح کرال پشت، حرکت قوی و مداوم پاها است.
پاها هنگام حرکت به سمت پایین در ابتدا صاف و محکم هستند، سپس با خم شدن جزئی در زانوها به پایان میرسند که به پا اجازه میدهد در یک قوس بزرگتر حرکت کند. هنگام اجرای پای عقب باید بدن در آب کشیده شود تا بتوانیم یک حرکت موثر پشت پا را انجام دهیم.
حرکت دستها در کرال پشت:
در شنای کرال پشت، بازوها به داخل و خارج آب حرکت میکنند. وقتی یک دست از آب خارج میشود، پنجه دست دیگر به داخل آب میرود. حرکت دست معمولاً به دو مرحله تقسیم میشود که حرکت در داخل آب و حرکت خارج از آب است.
فازی که در آن بازو در زیر آب حرکت میکند به دو مرحله فرعی تقسیم میشود: فاز کشش و فاز فشار. مرحله ای که در آن بازو شروع به بیرون آمدن از آب میکند، زمانی که بازو مستقیماً از آب خارج میشود و مسیری را در بالای بدن طی میکند تا به بالای نقطه فرود در آب میرسد. دست را طوری در آب قرار دهید که کف دست به سمت بیرون باشد و ابتدا انگشت کوچک آب را لمس کند. پس از آن دست را به مدت 15-20 سانتی متر در آب قرار دهید و سپس شروع به کشش کنید.
حتما بخوانید: آموزش شنای قورباغه
نفس گیری در شنای کرال
درشنا کرال پشت، شناگران از طریق بینی و دهان نفس میکشند. طوری از طریق بینی نفس بکشید که از ورود آب به سر و بینی جلوگیری کنید. هنگام تنفس از طریق دهان، چانه خود را شل کنید. تنفس در کرال پشت راحتتر از شناهای دیگر است، زیرا سر همیشه بیرون از آب است. اما آنچه باید به آن توجه کنید این است که شناگر نباید سریع نفس بکشد و در عین حال حرکت تنفس طولانی و کشیده نباشد.
تفاوت آموزش کرال سینه و کرال پشت
تفاوت آموزش کرال سینه و کرال پشت دراین است که شنای سینه یک سبک شنا است که در آن شناگر رو به پایین دراز میکشد و دستهایش را به جلو، بیرون و پشت در زیر آب دراز کرده و پاهایش مانند قورباغه لگد میزند، در حالی که کرال پشت شنا به حالت خوابیده به پشت است، در حالی که هر دو را میچرخاند. بازوها را از طریق آب برای به حرکت درآوردن شناگر عمل میکنند.
سخن پایانی
آموزش شنا یکی از مهمترین تمرینات است که برای کسانی که قصد شنا ندارند نیز توصیه میشود. یادگیری شنا برای محافظت از خود، عزیزانتان و جلوگیری از غرق شدن مهم است. زیرا در هر شرایطی خطر وجود دارد. در این مقاله به آموزش شنا کرال سینه و کرال پشت به طور کامل پرداختیم.